A fogászati kezelések is jó befektetések

Régóta érdeklődök a befektetések után. Számos opciót kipróbáltam már, azonban múltkori fogfájásom alkalmával, barátommal beszélgettünk és ő hozta fel a témát, hogy egy jó fogorvos és egy fogászati kezelés egy életre szóló jó befektetés is lehet. Nem csak a befektetési arany az egyetlen opció már. Az élet minden terét befedhetjük ezen gondolkodással, így hallgattam a barátomra és jó fogorvost kerestem.

Budapesti lakosként, először is itt terveztem rendelőt találni, így hát beírtam a Google keresőjébe, hogy „fogorvosi rendelő Budapest”. Az első oldalas találatok között találtam is, számomra szimpatikus fogászatot, így rákattintottam az oldalukra, hogy utána olvashassak kínálatuknak.

Amikor megnyitottam az oldalt kellemes érzés fogott el, ugyanis gyönyörű mosolyú hölgyek jelentek meg, akik láttán az embernek, egyébként is jobb kedve lesz, és ő maga is ilyen széles mosolyra vágyik. Először is utána olvastam, mit kínálnak és miért válasszuk őket, hogy miért jobbak a magánrendelők és hogy milyen modern felszerelés áll rendelkezésükre. A profizmust is kiemelték, miszerint számukra az is lényeges, hogy tökéletes munkát végezzenek, amivel boldoggá tegyék vendégüket és akár egy életre szóló javítást végezzenek el a páciens fogsorán. Mindezt és az egyébként is jutányos árakat figyelembe véve, két szolgáltatásukba is bele szerettem volna fektetni a pénzemet – egyrészt a fogkő eltávolítás, másrészt pedig egy fogimplantátumot is szerettem volna igényelni.

Előtte azonban elolvastam a részletes leírást, amit az oldalukon tájékoztatásképpen írtak le, valamint a négy orvos bemutatkozó írását is, és az által kiválasztottam a számomra megfelelő vagy inkább a legszimpatikusabbnak vélt fogorvost. Ezután pedig bátorkodtam felhívni őket. Miután tárcsáztam, gyorsan fel is vették a kagylót, majd egy igen kedvesnek tűnő hang szólalt meg, bemutatkozott majd felajánlotta segítségét, amit én igénybe is vettem. Elmondtam problémámat, hogy milyen szolgáltatásokra lenne szükségem, melyik fogorvoshoz szeretnék menni ezen kezelésekre, ezután pedig megkértem, hogy közös erővel találjunk egy megfelelő időpontot. Igen gyorsan meg tudtunk egyezni, ugyanis rugalmasok voltak ilyen téren. Ugyan nem volt vészesen sürgős, mégis következő hétre már kaptam is időpontot.

Amikor elmentem kedves fogadtatásban volt részem. Megkérdezték, hogy könnyen odataláltam-e, és mivel elég központi helyen vannak, aki budapesti, sőt még azok is akik nem azok, könnyen megtalálják azt. Így a válaszom igen volt. Ezt követően nem is haboztak tovább, beültettek a székbe, és megvizsgálták fogsoromat. A fogkő eltávolítást azonnal el tudták végezni, azonban jelezték, hogy a fogimplantátum behelyezése több alkalmas kezelés, így még egy új időpontot kell találni, amikor is be tudják helyezni az új fogamat. Számomra ez nem jelentett gondot, a lényeg az volt, hogy profi munka legyen, és az eddigi benyomások alapján ebben nem kételkedtem. Így hát megbeszéltünk egy következő időpontot is, és amikor visszatértem a kezelés második felére, sikeresen be is fejezte fogászom azt. Kinézetre és érzésre nagyon jó munkának tűnt. A fizetendő összeg, annyi volt, mint amennyiről tájékoztattak is, semmivel sem több, így evvel is meg voltam elégedve.

Az hogy egy életen át tartó befektetés volt-e sajnos nem tudom megmondani, ahhoz még egy pár évet meg kell élnem, azonban érzetre biztos munkának tűnik és esztétikus is, így én már most jó befektetésnek tartom.