Apróhirdetéseket adok fel szabadidőmben egy szuper oldalon

Arra gondoltam, hogy valami új pénzszerzési forrás után nézek. Nem keresek rosszul, és megtakarításom is van, de ettől függetlenül az embernek mindig előre kell gondolkodnia, és ha van lehetősége, akkor forgatnia a pénzét, valami biztonságos módszerrel. Utána olvastam, és a legtöbb helyen azt írták, hogy mostanság érdemes aranyba fektetni a pénzt, mert annak a világpiaci ára elég stabil. Persze, nem akartam elkapkodni a döntésemet, ezért még nézelődtem egy kicsit a neten. attól sem zárkóztam el, hogy olyan tevékenységgel keressek pénzt, amihez valamit tennem is kell, és nem csak a fiókban pihentetve a pénzemet és/vagy aranyamat várom a csodát. Rengeteg féle mellékállás létezik, de ami engem a leginkább vonz, az a kereskedelem. Már gyerekkoromban is nagyon szerettem az osztálytársaimmal üzletelgetni, csereberélni, hát miért ne tehetném most is ezt. Felhalmoztam már életem során annyi mindent, amit igazából nem is használok, kezdhetném azzal, hogy eladom, vagy elcserélem ezeket a dolgokat.

 

Ezt úgy tudtam elképzelni, hogy összegyűjtöm otthon a dolgokat, amiket erre a célra szánok, és feladok néhány apróhirdetést, hátha valaki ráharap a dologra. Ismertem néhány ilyen oldalt már, de arra gondoltam, hogy minél több felületen jelenik meg egy ilyen, annál nagyobb az esélye, hogy hamar lesz is valamilyen mozgás, így beírtam a keresőbe, hogy aprohirdetes és meglepődve tapasztaltam, hogy az egyik legprofibb oldalt nem is ismertem. Gyorsan feltettem oda is a hirdetéseimet, és legnagyobb meglepetésemre szinte csak onnan lett eredménye a kezdeményezésemnek. Nagyon sok megkeresést kaptam olyanoktól, akiket érdekeltek a dolgaim, és végül sok üzletet is kötöttem az újonnan talált weboldal segítségével. Nagyon jó a felépítése, mert nem csak a külön hirdetési kategóriákra lehet rászűrni, hanem helyileg is lehet szelektálni, hogy az ember honnan szeretne vásárolni. Én például csak és kizárólag úgy szeretek venni valamit, ha azt előtte a saját szememmel láttam, így nagyon jól jön, ha megnézhetem, miket árulnak a közelemben, és így nem ér az a kellemetlen meglepetés, hogy mikor már nagyon megtetszik valami, akkor derül ki, hogy mégsem tudom megvenni, mert nagyon messze van tőlem, és így nem tudom a vásárlás előtt megnézni. De mivel ezen az oldalon van ilyen helyi szűrési lehetőség, ezzel sincs soha, semmilyen probléma.

 

Ami még nagyon tetszik ennél az oldalnál az az, hogy az eladások után nem kérnek jutalékot az oldal tulajdonosai. A legtöbb helyen ez a cégpolitika, de szerintem ez nem igazságos, sokkal jobban tetszik ez a rendszer nekem. Az is nagyon szuper még, hogy nem kell kódfejtőnek lenni ahhoz, hogy az ember feladjon egy hirdetést ezen az oldalon. Egyszerűen csak rá kell kattintani a hirdetés feladás gombra, és gyönyörűen végigvezetnek a folyamaton. még regisztrálni sem kell, hiszen az elérhetőségek megadásakor automatikusan létrejön egy profil, ezzel is időt spórolva a hirdetőnek. És az is nagyon szimpatikus, hogy előzetes szűrés után jelentetnek meg csak hirdetéseket. Mindig ellenőrzik, hogy valós-e egy hirdetés tartalma, és csak ezután kerül online.

 

Nem csak a hirdetőket, a vásárlókat is nagyon széleskörűen tájékoztatják. Van olyan menüpontja az oldalnak, ahol tippeket adnak, hogy mire érdemes odafigyelni ahhoz, hogy az ember ne legyen átverés áldozata, ne kerüljön bajba és mindig körültekintően vásároljon.

 

Szóval, mindent összevetve nagyon elégedett vagyok az oldallal, és mivel ilyen jól kidolgozott a Nextapró, így nem is csodálom, hogy máris ennyi pozitív tapasztalatom van vele kapcsolatban. Azért az arany dolgot sem vetettem még el teljesen, de még egy kicsit jobban utána akarok nézni, hogy biztos lehessek a sikeres befektetésben. Viszont ezt az apróhirdetés dolgot nagyon élvezem, ezért semmi esetre sem hagyom abba.