Egy jó motoros csizma aranyat ér

Továbbra is az aranyra esküszöm mint értékálló befektetés. Ezen még az a tény sem változtat, hogy nemrég egy igazán komoly bakancsba is befektettem. A hétvégén motoros túrára indultunk a barátaimmal. Mivel nem vagyok akkora motoros fickó, így nem volt meg hozzá minden felszerelésem, de a legtöbbet kölcsönbe megkaptam ismerősöktől és az ő ismerőseiktől. Csak a megfelelő lábbeli hiányzott, vagyis egy igazi, vagány motoros csizma. A legtöbb motoros felszerelés fekete, kemény belsőt sugároz. De én találtam egy olyat, amiről első ránézésre nem derül ki, hogy motoros csizma, mégis funkcionális szempontból nézve tökéletesen megfelel a célnak.

Amellett, hogy a talpazata olajálló és a váltó használatára lett kialakítva, maga a cipő minőségi marhabőrből készült. Kifejezetten stílusos megjelenése mellett a motoros csizma védelmet is nyújt, ugyanis a megfelelően magas szára bokaprotektorokkal van ellátva a váratlan behatásokkal szemben.

Azért is ezt a fazont választottam, mert szerintem uniszexnek mondható a darab, és a nagyobbik lányom most készül ősszel motoros kirándulásra a vőlegényével. Én férfi létemre kis lábon élek, a lányom pedig az anyjától örökölt negyvenes talpon szaladgál a világban. Egy sícipőt így már megörökölt tőlem a leányzó, most pedig a motoros csizma is gazdát válthat!

Így aztán végképp igazán jó befektetésnek tekinthető a marhabőr motoros csizma!