Egy megbízható flottakezelő jó befektetés lehet

Mivel befektetési tanácsadóként dolgozom, a legtöbb ismerősöm, privátban is gyakran hozzám fordul azzal kapcsolatban, hogy mit gondolok a befektetési- és egyéb üzleti ötletekről. Legutóbb például az egyikőjük azzal kapcsolatban keresett meg engem, hogy mit gondolok a flottakezelésről. Akkor azt mondtam neki, hogy személy szerint nem sokat tudok a témáról, hiszen mindig csak egy autóm volt, az is saját és nem céges, de megígértem neki, hogy utánanézek a témának és utána elmondom neki, hogy befektetési és anyagi szempontból mit gondolok róla.

Miközben az interneten böngészgettem rátaláltam egy remek honlapra, ahol szakértők a részletekbe menő pontossággal leírják, hogy mik azok a szempontok, amikre mindenképpen érdemes odafigyelni akkor, ha céges autókról és flottakezelésről van szó. Még abban is segítenek, hogy hogyan érdemes céges autót választani, hogyan lehet lefaragni a költségeket és természetesen flottakezeléssel is foglalkoznak.

flottakezelésUtána olvasásom során nagyon sok értékes információt találtam a már említett honlapon, arról nem is beszélve, hogy szerintem a cég is szimpatikusnak és megbízhatónak tűnik, így aztán el is küldtem az ismerősömnek az elérhetőségüket azzal az üzenettel, hogy szerintem ebbe érdemes belevágni. Örült neki, hogy úgymond én is „áldásomat adtam” a tervére, mert már korábban is szeretett volna a cégéhez céges autókat, de eddig az anyagi szempontok miatt nem mert belevágni. Én viszont megnyugtattam, hogy ha a cégnek mindenképpen szüksége van az említett autókra, akkor a flottakezelés lehet a legoptimálisabb megoldás.

Kíváncsi leszek, hogy végül milyen autótípus mellett teszi majd le a voksát, azt viszont a lelkére kötöttem, hogy amint megvannak az autók, mindenképpen mutassa meg nekem az egyiket, mert szeretem a kocsikat és szívesen kipróbálnám. Erre persze azt választotta, hogy ne aggódjak, amint meglesznek az autók egyből felhív majd és megmutatja, hogy milyen autókkal bővült a cége.