Megérzések az üzletben és az utazásban

Ékszerekkel foglalkozó üzletember lévén, úgy gondolom, van érzékem megkülönböztetni a valódi, igazi minőséget a vásári gagyitól. Ezt természetesen nem csupán az ékszerekkel vagy az üzleti élettel kapcsolatban mondom, de az élet más területeire vonatkoztatva is. El tudom dönteni, hogy az épp aktuális film, könyv, művészeti alkotás mestermű, vagy csak egy gyenge próbálkozás, el tudom dönteni, hogy egy ember, akivel beszélek, valóban jószándékú-e, vagy csak kihasználni szeretne, és nem utolsósorban, el tudom dönteni, hogy egy szállás valóban olyan jó-e, mint amilyennek hirdeti magát.

Mivel a legutóbbi befektetésem egészen kivételes bevételt termelt, úgy éreztem, megengedhetem magamnak (anyagilag és időben is), hogy egy kicsit lazítsak és kipihenjem az elmúlt időszak fáradalmait. Mint azt már fentebb említettem, igencsak jó érzékem van ahhoz, hogy jól döntsek a szállást illetően, és választásom ezen alkalommal a dél-magyarországi illetőségű Baranya Hotelre esett, melynek helyszíne a festői szépségű város, Harkány. Wellness, deluxe szobák, és még sok más kecsegtető ajánlat szerepelt a honlapon, én pedig úgy döntöttem, érdemes megadni ennek a rendkívül jól kinéző szállodának az esélyt. A weboldalon kértem egy árajánlatot, melyre több mint korrekt választ kaptam vissza nem sokkal később, így bizalommal és reményekkel telve indultam el autómmal a kies Mecseket környező vidéke felé.

És képzeljétek el, ismét nem tévedtem 🙂 Tökéletes kiszolgálás, igényes külső, eredeti megoldások… ez a Baranya Hotel, Harkányban! A wellness rész már önmagában is megéri az árát – volt olyan nap, amikor mást se csináltam, csak áztattam magam a különféle medencékben és jakuzzikban, majd megszáradtam valamelyik fantasztikusan jó szaunában, ezután pedig az egészet kezdtem elölről… Emellett pedig a környéken is kiválóan jókat sétáltam, ettem, ittam, és a szobámra sem lehet semmilyen panaszom. Képes voltam az egész harkányi tartózkodásom során arra, hogy csak esténként néztem rá a telefonomra (ez elég nagy dolog nálam), és csak kétszer gondolkodtam el a befektetési ügyeimen (ez pedig még nagyobb dolog nálam!), szóval már csak ebből is látszik, hogy nálam a Baranya Hotel jelesre vizsgázott! Örülök, hogy most sem hagyott cserben a híresen jó megérzésem! Ezt tudom ajánlani nektek is, kedves olvasók: akár befektetésről, akár magánéleti döntésről van szó, mindig érdemes az intuícióra hallgatni, mert a legtöbbször többet segít, mint ezer kimutatás és statisztika…