Mi a legjobb befektetés manapság? Természetesen egy akciós villanybojler!

Sokat beszélgetünk haverommal arról, hogyan lehetne pénzből pénzt fialtatni. Ő arra esküszik, hogy be kell fektetni. Én a kemény munkára, de lehet, neki van igaza. Állandóan azt ecseteli, a legjobb befektetés az államkötvény, vagy az arany. Bár inkább az arany, mert az értékálló. Szokta ecsetelni, hogy éri meg, és hasonlók, de mivel én nem sokat konyítok ehhez a témához, csak hallgatom és bólogatok, vagy ellenkezek, hogy ne legyen túl unalmas a beszélgetés. Gyakran nem értek vele egyet, mert az én értékrendemben a kemény munka a legjobb pénzkereseti lehetőség és a jó befektetés egy jó minőségű beruházás! Valószínűleg ezért vagyok még mindig ”csóró”, mert csak a pénz fial pénzt….

villanybojler akcióTehát ilyen témákon szoktunk vitatkozni, és amikor én jutok szóhoz, akkor mindig az éppen aktuális vásárlásaimat mondom. Nem olyan rég, például kifogtam egy remek villanybojler akciót, ráadásul nem csak melegvíztárolót tudtam megvenni, hanem igényelhettem volna hozzá szerelést is. Na! Mi ez, ha nem jó befektetés, hogy több évre meg van az ideális hőmérsékletű víz! Rengeteg jó márka közül lehetett válogatni az oldalon, és köztük a legkedvesebb a jól ismert magyar hajdú bojlerek közül is! Remek árak vannak, főleg ha kifog az ember egy szaftos akciót, a fizetés pedig pofon egyszerű! Azaz lehet választani több lehetőség közül, hogy a számunkra legideálisabb módon térítsük meg az összeget. Ennyi módot talán nem is láttam sehol, mert lehet bankkártyával, utánvéttel, készpénzzel az ügyfélszolgálaton (persze itt előre időpontot kell egyeztetni), egy Pick Pack Ponton (ezt a lehetőséget nem igazán ismerem, azaz nem használtam még soha) és ami a legjobban meglepett a Paypal-os fizetés! Egyszóval modern felfogása van ennek a webshopnak ami tetszik! Egyébként egy 50 literes hajdú melegvíztárolót választottam, mert elég sok vizet fogyasztok néha, legalább ha kifogy belőle a meleg víz, abba hagyom a pazarlást!

Cimborám csak a fejét csóválta, amikor mondtam neki az én siker sztorimat. Mondja nem értem a pénz lényegét. Én erre annyit tudtam válaszolni, hogy egem úgy tesz boldoggá, ha ilyen hasznos holmikat tudom vásárolni, mint egy bojler. Hiába fektetek aranyba, attól még fázni fogok fürdés közben, nincsenek nagy vágyaim csak egy boldog életet élni. Általában mindig így végezzük a beszélgetéseket…

Az egész pikantériája az, hogy megjegyezte a villanybojler.hu oldalt, amiről rendeltem és pár napra rá, ő is igénybe vette az internetes vásárlás adta lehetőségeket!