Nagyon jól sikerült a programozótábor és még az iratokat is elrendeztük

Gyerekkoromban mindig is imádtam táborozni. Még most is, csak most már más jellegű táborokban, amik „ottalvósak” ugyan, de nincs este 10-kor takarodó. Annyira lelkesedtem a táborokért és a füllentésekért, hogy az egyik barátnőmmel kilenc évesen egy nyáron elkezdtünk szórólapokat gyártani arról, hogy biciklitábort szervezünk az utcában. Kitettük a szórólapokat a villanyoszlopokra, amiken az állt, hogy 12 évesek vagyunk, majd minden jelentkezési lap mellé étkezési kupont is adtunk az érdeklődő gyerekeknek, amiből persze később egy morzsát sem láttak. Elég sok gyerek összegyűlt az utcából a kertünkben, a szüleim legnagyobb örömére. A tábor sajnos elég hamar véget ért, de legalább megismertünk pár új gyereket és jókat bicikliztünk – úgy egy fél napon át.

Most már egy kicsit magasabb szintre fejlesztettem a szervezési képességeimet, egészen odáig, hogy magam is szervezek táborokat. Az egyik telekommunikációs cégnél, ahol dolgozom, két éve indult el egy 12-14 éves kiskamaszoknak szóló informatikai tábor, ahol egy könnyebb fajta programozást tanulnak a gyerekek. Én vagyok ennek az egyik fő szervezője, eddig mindig nagyon jól sikerült a tábor. Persze egy táboroztatás rengeteg papírmunkával jár, a jelentkezési lapok, adatlapok, számlák, stb. rendszerezése és rendben tartása mind a mi feladatunk. A terem mellett, ahol a táborozás zajlik, van egy raktár. Itt tároljuk a részleg iratait, mindenféle céges levelezést, számlákat. Kezd egy kicsit elszabadulni a pokol, az állványok és az irattartó polcok kezdenek egy kicsit kicsinek bizonyulni a rengeteg salátához képest.

Szerencsére rátaláltunk a rackinglog.hu weboldalára, hiszen kiderült, ahogy olvasgattuk az oldalt, hogy ők pontosan raktározással és a hozzá szükséges polcokkal, polcrendszerekkel foglalkoznak. Ennek nagyon megörültünk, hiszen a nagy káoszt rendbe kell tenni, így nem maradhatnak az iratok. Viszont ahhoz, hogy normálisan rendet tudjunk tartani és a káosz ne szabaduljon el minden hónapban, úgy döntöttük, hogy a cég segítségét kérjük, és raklaptartó állványokat rendelünk tőlük. És, ha a sztori nem lenne így is nagyszerű, akkor elmondom még azt is, hogy nem csak a termék kiváló, amit kaptunk tőlük, de a kiszolgálás, a tájékoztatás, a segítőkészség, a felmérés, egy szóval minden teljesen rendben volt. Éppen ezért ajánlom mindenkinek ezt a céget, fordulj hozzá te is bátran, ha esetleg pont arra lenne szükséged, mint amire nekünk volt.