Penny akciós újság aranyat ér, ha szükség van rá!

Gyakori mondás, hogy valami aranyat ér, azonban ezt nem kell szó szerint érteni. Ettől függetlenül szorult helyzetben a segítség akár olyan is lehet, hogy bármit megadnék érte! Még akkor is, ha csak egy penny akciós újság a segítség tárgya, akár a bevásárlás is múlhat rajta!

Mivel nem mondanám, hogy minden este pénzben fürdünk, így minden megtakarított, félretett forint számít, ezért is van az, hogy a legtöbbször vadászunk a különböző akciókra a boltokban, üzletláncokban. Nagyon jól tud jönni, hogy hetente bedobják a postaládába a különböző akciós újságokat, így mindig tudjuk, hogy éppen mi van jó áron, és ahhoz tudjuk igazítani például a heti menüt. Olyan is gyakran előfordul, hogy már a boltba menet nézi csak át a fiam az újságot, és ő tudósít, hogy éppen mi olcsó. Egy játékot is kitaláltunk erre, amit akcióvadászatnak hívunk. Azonban ő még csak gyerek, megesik, hogy figyelmetlen, és hibázik.

Pont egy ilyen eset volt a múltkori is, amikor félúton a bolt felé jutott eszébe, hogy otthon maradt a penny akciós újság, és nem tudja megnézni, hogy mi kedvezményes. Nem voltam mérges, hiszen loholtunk mint akiket kergetnek, nem csoda, hogy elfelejtette. Kis hallgatás után, ami alatt azt hittem, hogy duzzog, hirtelen felkiáltott, hogy meg vagyunk mentve! Mint kiderült, a telefonomon böngészte a netet, és ráakadt egy olyan oldalra, ahol fent van az összes aktuális termékújság, többek között a penny akciós újság is, így online, menet közben is ki tudta nézni belőle, hogy mi az, amit éppen érdemes kedvezményesen megvenni!

Nagyon megörültem, hogy ilyen okos és ügyes fiam van, aki feltalálja magát, ha arról van szó! Meg is dicsértem, és mondtam neki, hogy ezzel most soron kívül megnyerte az akcióvadászatot. Miután hazaértünk, én is vetettem egy pillantást arra az oldalra, és el kell, hogy ismerjem, elképesztő hasznos egy ötlet az összes akciós újságot feltenni! Így akár munkából hazafelé jövet, papírújság nélkül is meg tudom nézni a jövőben, hogy mik lesznek a jó árú termékek. És ha netán hozzánk elfelejtik bedobni legközelebb, akkor is ott lesz a zsebemben a penny akciós újság, és nem kell azon törnöm a fejem, hogy milyen szisztéma szerint nézzem át a boltot akcióra vadászva, hanem előre tudni fogom, hogy mit keressek.